Societat

Olot

El públic omple tots els espais de la Fira del Primer de Maig

La Fira del Primer de Maig d’Olot és una aposta segura. Tal com recull el seu nom, dura només un dia, però és un poderós atractiu de públic a tots els racons de la ciutat. Els xàfecs de tarda dels dos dies precedents no van espantar els visitants, que van poder seguir tranquil·lament el circuit entre el passeig del Bisbe Guillamet, el Firalet –ahir era dia de mercat setmanal a Olot i es va desplaçar– i la plaça Major.

Va incloure, un any més, la vuitantena edició del Mercat de l’Automòbil Nou i d’Ocasió, la secció comercial i de maquinària de jardí al passeig de Miquel Blay, el Firal, el mercat d’artesania al Firal Petit, el mercat de col·leccionisme i andròmines a la plaça Hospital i el mercat extraordinari de roba i els complements al passeig del Firalet.

L’oferta es va completar amb la vint-i-vuitena Mostra de bonsai i suiseki al pati de l’Hospici, la desena edició de la cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis, la mostra de ciclomotors antics al pati de l’antic hospital i el concurs de cant d’ocells al recinte firal. Finalment, a la plaça Major, hi va haver oferta per al públic familiar i una proposta per guanyar premis amb el Garrotxa Approp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.