Societat

Arrenca el servei de llançadores regionals de Renfe entre Lleida, Tarragona i Barcelona

Renfe comença aquest dilluns el servei de llançadores regionals entre Lleida, Tarragona i Barcelona amb sis trens diaris per sentit. L'empresa posa a la venda 2.844 places diàries en els nous trens Avant, que faran un total de 12 serveis.

El president de la companyia, José Salgueiro, ha explicat que cada comboi tindrà 237 places, totes en classe turista, que tindran preus "personalitzables i assequibles", i que permetran cobrir el trajecte en la meitat de temps que els actuals trens de mitja distància. Així, el viatge entre Lleida i Barcelona es farà en una hora i deu minuts.

El director general de serveis de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, Javier Pérez, ha explicat que el nou servei de llançadores regionals està destinat especialment a les persones que "ara utilitzen el vehicle privat", i l'objectiu de l'empresa és captar "dues terceres parts" d'aquests viatgers.

La venda de bitllets ja és a disposició dels ciutadans a taquilla i a través d'internet. Entre el ventall de tarifes que oferirà la companyia, destaca la Targeta Plus, que permet configurar mensualment fins a 50 viatges, fet que reduirà el preu del bitllet a mesura que els viatges siguin més freqüents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.