Societat

Els Bombers reben 176 avisos per pluja durant la nit

Pluja

Els Bombers de la Generalitat han rebut 176 avisos relacionats amb problemes ocasionats pel vent i la pluja entre les vuit del vespre de dissabte i les nou del matí d'aquest diumenge, segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.

Aquests avisos, sumats als que ja s'havien rebut des de les nou del matí de dissabte, fan un total de 624 a tot el territori de Catalunya. Per la seva banda, el Centre d'Emergències de Catalunya ha desactivat passats alguns minuts d'un quart de tres de la matinada, la fase d'alerta del Pla Especial per Inundacions a Catalunya, Inuncat, d'acord amb les informacions facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Sobretot a Tarragona i Barcelona
Les sortides dels Bombers han estat majoritàriament a la regió Metropolitana Sud, 87; al Camp de Tarragona, 40; i a la regió Metropolitana Nord, 37. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, els Bombers han fet una actuació; també una a les comarques de Ponent; nou a les comarques gironines; i una a les comarques centrals.

La majoria d'aquestes actuacions continuen sent per retirar arbres caiguts o apunt de caure, per assegurar elements de façanes com persianes, antenes, cables, entre d'altres, i per retirar objectes caiguts a la via pública. En cap d'aquestes actuacions no hi ha hagut persones ferides.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.