Societat

Un altre accident eleva a 13 les víctimes a la carretera per Setmana Santa

Tres accidents registrats aquest Dilluns de Pasqua han elevat a 13 les víctimes mortals registrades a la carretera durant les vacances de Setmana Santa, des de la primera fase de l'operació sortida, el divendres 14 de març, fins dilluns a la nit.  L'últim sinistre es va produir ahir a dos quarts de deu de la nit. Dos cotxes van xocar frontalment en una carretera local a les Franqueses del Vallès.

El conductor d'un dels vehicles va morir i els tres acompanyants van quedar ferits greus. A l'altre cotxe, el conductor va quedar ferit i els Mossos van fer-li la prova d'alcoholèmia, que va donar positiu: havia begut quatre vegades el permès, ja que la prova va donar 0,99 mil·ligrams d'alcohol a la sang per litre d'aire expirat, quan el límit permès és de 0,25. El conductor quedarà detingut quan li donin l'alta a l'hospital.

Segons el Servei Català de Trànsit, no s'ha d'afegir al recompte la persona que es va trobar morta d'accident a Veciana (Anoia) el diumenge 16, ja que segons els forenses feia més de dos dies, abans de la Setmana Santa. Seguint aquest criteri, s'ha registrat una  víctima més que en la Setmana Santa de l'any passat. A la resta de l'Estat, en canvi, hi hagut una reducció sobtada de la sinistralitat, ja que l'any passat la Direcció General de Trànsit del ministeri de l'Interior va comptar 99 morts el 2007 i aquest any n'hi ha hagut una seixantena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.