Societat

L'arribada del TGV, pendent d'estendre quatre quilòmetres de vies

CATALUNYA

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, no s'ha volgut comprometre sobre el calendari per fixar l'arribada del TGV a Sants, tot i que ha dit que li "agradaria'"començar la campanya electoral el 22 de febrer amb el TGV a Sants, segons ha informat després de la reunió del Cecof aquest dimarts.

Morlán ha explicat que a finals d'aquest gener estarà reparat el túnel de Ferrocarrils de la Generalitat al Gornal, cosa que permetrà que la primera setmana de febrer el servei es reprengui en aquest tram, després de mesos suspès per l'esvoranc. També s'ha acabat de construir el túnel entre Bellvitge i Sants, que estava irresolt per uns metres sota el túnel de FGC. En aquests moments, l'arribada del TGV a Sants està pendent d'estendre un total de quatre quilòmetres de vies, dos per cada sentit, les catenàries i la senyalització.

Manel Nadal, secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, explica que l'entrada en servei de la línia de FGC es farà una setmana després que Adif entregui el túnel reparat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.