Societat

Empresonat un home a Barcelona per col·leccionar 142 vídeos pedòfils

Tribunals

Un home ha ingressat a la presó acusat d'un delicte de pornografia infantil per col·leccionar 142 vídeos pedòfils en el seu ordinador que descarregava del programa informàtic Emule, han informat els Mossos d'Esquadra.

Ramon S.R., de 43 anys, veí de Barcelona va ser detingut el 23 de juliol passat en el seu domicili després de vuit mesos d'investigació realitzada per la Unitat Central de Delictes Informàtics dels Mossos d'Esquadra.

Aquesta unitat va detectar el mes de desembre passat la presència d'un arxiu pedòfil a internet que circulava sota el nom d'un vídeo d'un conegut grup de rock, de dotze minuts de durada i que mostrava a un home mantenint relacions sexuals amb una menor d'edat, apunta la nota dels Mossos.

El rastreig va permetre descartar a diverses persones que s'havien descarregat el vídeo mitjançant el programa d'intercanvi d'arxius emule pensant que es tractava d'un contingut musical fins a trobar l'usuari sospitós.

El detingut acumulava sense cap mesura de seguretat 142 vídeos en la carpeta Els meus documents del seu ordinador, que també utilitzava el seu fill menor, i dels que 56 contenien la paraula "pedofília" en el nom de l'arxiu.

En el moment de la detenció, el detingut va al·legar desconèixer que la possessió de vídeos pedòfils és un delicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.