Societat

Disset municipis de Barcelona tindran servei de Bicing l'estiu del 2009

Societat

L'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) posarà en marxa l'estiu del 2009 servei de Bicing en 17 municipis de l'entorn de Barcelona. L'Àrea Bicing tindrà 440 estacions i 3.520 bicicletes i unes tarifes que inclouran abonaments diaris i mensuals. Inicialment, el servei podria ser incompatible amb el Bicing de la ciutat de Barcelona però l'EMT ha apostat perquè ho sigui en el futur.
El president de l'EMT, Antonio Poveda, ha presentat aquest dijous un estudi, elaborat per l'empresa Àrea Bicing, que demostra la viabilitat d'aquest projecte. Per a la seva posada en marxa s'utilitzaran els carrils bici que ja hi ha en aquestes localitats i s'invertirà 10,5 milions d'euros cada any. A més, es crearan 175 quilòmetres de carrils per a bicicletes, de manera que la xarxa metropolitana de mobilitat en bici tindrà més de 375 quilòmetres.

El servei es prestaria als municipis de Badalona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i Viladecans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.