Societat

Entra en funcionament l'ampliació de la terminal C de l'aeroport del Prat de Barcelona

L'ampliació de la terminal C de l'aeroport del Prat de Barcelona ha entrat aquest dimecres en funcionament amb la sortida a les sis del matí d'un vol a París de la companyia Vueling, segons han confirmat a Europa Press fonts de l'aeroport.

Aquest matí han sortit també vols d'aquesta companyia cap a Menorca, a les 6:05 hores, a Madrid i a Milà, a les 6:15, a Sevilla, a les 6:25, a Granada, a les 6:35, a Amsterdam, a les 6:40, i a Roma, a les 6.55, segons han explicat fonts de Vueling. A les 8:50 hores ha sortit un vol cap a Salamanca de la companyia Lagunair, que també s'ha traslladat a aquestes noves instal·lacions.

L'ampliació de la terminal C consta d'un nou edifici que acull aquestes dues companyies, que té 14 taulells de facturació, dues cintes de recollida d'equipatges, zona de restauració, un magatzem i oficines de venda de bitllets i ha suposat una inversió de 12,7 milions d'euros.

Vueling, la quarta companyia en volum de passatgers del Prat, ocuparà 12 taulells en el nou edifici de la terminal C, des dels quals farà una mitjana de 70 vols diaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.