Societat

Banyoles presenta la programació cultural per aquest estiu

D’entre la seixantena de propostes destaquen (a)phònica, el Festival de la Veu, i el cicle Lletres al claustre de la biblioteca

L’Ajuntament de Banyoles va presentar ahir al vespre la programació de cultura per als mesos d’estiu. D’entre la seixantena de propostes, destaquen la 19a edició d’(a)phònica, el Festival de la Veu, i el cicle Lletres al claustre de la biblioteca. A la presentació hi ha participat la companyia banyolina Cor de Teatre que aquest any celebra el seu 25è aniversari i que presenta una gala especial de celebració per al setembre.

La programació de Cultura Banyoles per als mesos d’estiu se centra principalment en les activitats dels Museus de Banyoles i de la Biblioteca, així com dels festivals d’estiu i les festes populars. El regidor de Cultura i Patrimoni Cultural i Festes en funcions, Miquel Cuenca, ha destacat que “la programació cultural de la ciutat no afluixa durant l’estiu” i ha afegit que “és temps de festivals, de festes populars diverses i de tot de propostes que se senten especialment còmodes a l’aire lliure”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.