Societat

Pedrazzoli posa a la venda 8TV

L’empresa havia entrat en preconcurs de creditors fa unes setmanes

L’empresari italià Nicola Pedrazzoli ha posat a la venda Emissions Digitals de Catalunya (EDC), companyia que gestiona la cadena de televisió privada 8TV, segons ha avançat l’Agència Catalana de Notícies. L’empresa ja havia entrat en preconcurs de creditors fa unes setmanes i la direcció va situar com a data per saber si continuaven o es venien la televisió a finals de juliol. El Grup Godó va vendre el mes de març de l’any 2021 la societat a Pedrazzoli, una concessió de quatre canals del múltiplex que ostentava des de l’agost del 2003.

A través de diverses piulades a Twitter, Nicola Pedrazzoli assegurava a principis del mes de juny que “només ell” sabia “els veritables motius” de la situació i havia assegurat que tenia la intenció d’explicar-los. També descartava que el preconcurs de creditors hagués “influït” en els darrers canvis de programació i que s’estava treballant “molt bé”.

Finalment, en una darrera piulada, parlava del negoci de la televisió, on “no hi ha gaire inversors que aguantin les pèrdues que generen les televisions durant els primers set anys, la mitjana abans d’aconseguir beneficis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia