Societat

Restablerta la circulació en una de les vies tallades entre les PLanes i la Floresta dels FGC

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha obert a les 12.00 hores la circulació de trens per una de les dues vies que estaven tallades des de tres quarts de nou del matí a causa del xoc de dos combois entre les estacions de les Planes i la Floresta.

Segons fonts de FGC, poc després del migdia s'ha obert al trànsit ferroviari una de les dues vies, de manera que es dóna pas alternatiu als trens que circulen en els dos sentits.

FGC ha habilitat un servei d'autobusos llançadora que funciona entre les dues estacions afectades pel xoc de trens.

Dos trens dels FGC han xocat cap a les 08.45 hores d'aquest dimecres entre les estacions de les Planes i la Floresta, a la línia del Vallès, quan un d'ells ha xocat per darrere amb un altre que estava parat en un semàfor, cosa que ha provocat que diversos passatgers caiguessin a terra i quatre necessitessin atenció mèdica.

La paralització del servei ferroviari ha motivat l'acumulació de fins a 800 persones a l'estació de les Planes, que s'han queixat de la poca informació rebuda per part de l'empresa ferroviària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.