Societat

La Guàrdia Civil no aprecia indicis de delicte al web del "Dia de l'Orgull Pederasta"

El Grup de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil (GDT) ha remès un informe a la Fiscalia General de l'Estat en què assegura no apreciar indicis de delicte en la convocatòria, a través d'una pàgina d'internet, del "Dia de l'Orgull Pederasta" o "International Love Boy Day".

La Fiscalia serà ara l'encarregada de determinar si existeix un delicte en la iniciativa i si hi ha la possibilitat d'emprendre accions judicials contra els promotors del portal d'internet.

Segons la Guàrdia Civil, la pàgina investigada manca de contingut pedòfil en si mateixa, ja que no conté imatges d'abusos o pornografia infantil, i es limita a fer una "apologia de la pederàstia" que, de moment, no està contemplada com delicte a l'Estat espanyol. La pàgina en qüestió, que encara pot visitar-se a internet, va estar fins dilluns passat allotjada en un servidor d'Estats Units encara que ara es troba en un altre servidor situat a la ciutat alemanya d'Hamburg.

Precisament, fonts del Ministeri de l'Interior han descartat la possibilitat de bloquejar l'accés dels ciutadans a les pàgines de contingut pedòfil perquè, segons el govern espanyol, la seva obligació no és bloquejar el seu contingut, sinó tancar definitivament aquestes webs il·legals i castigar als seus responsables.

Aquestes mateixes fonts han explicat que quan es detecta un portal d'aquest tipus allotjat a l'Estat espanyol es cancel·la immediatament i quan la web es troba en l'estranger se sol·licita el seu tancament a les autoritats del país responsable.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.