Societat

Ambient festiu a la II Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire

Per segon cap de setmana consecutiu, la població de Blanes ha pogut participar en un esdeveniment on s’han servit més de 3.000 tastets a preus populars i amb un servei de canguratge amb jocs tradicionals i activitats.

La II Jornada Gastronòmica l’ha organitzat el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes . L’èxit de l’experiència, que es considera plenament consolidada, ha fet decidir a donar-li una periodicitat fixa. Per això a partir d’ara n’hi haurà quatre al llarg de l’any.

Durant la jornada es va degustar més de 3.000 tapes confeccionades majoritàriament pels responsables de les parades del mercat, així com per empreses i establiments de restauració de Blanes que també han col·laborat en l’experiència.

L’objectiu de la II Jornada Gastronòmica es considera plenament assolit una vegada més. I és que del què es tracta és d’enfortir i dinamitzar el teixit econòmic local del municipi, i molt especialment el sector del comerç urbà.

L a Jornada ha inclòs un al·licient afegit especialment apreciat per la canalla, però també pels seus familiars, que van poder gaudir de la mostra mentre els infants també estaven entretinguts. Es tractava del servei de canguratge gratuït per a nenes i nens de 3 a 12 anys d’edat que es va oferir coincidint amb la mostra de tastets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia