Societat

La Generalitat atorga a Red Eléctrica el permís que faltava i les obres de la MAT a Bescanó es reprendran avui

COMARQUES GIRONINES

La Generalitat ha atorgat a Red Eléctrica el permís per fer obres als boscos en temporada d'estiu que els mancava i que va fer que dilluns s'aturessin les obres. Ara, preveuen que les obres es reprenguin aquest mateix dimecres després de comunicar a l'Ajuntament de Bescanó que ja compten amb la documentació necessària.

Dilluns una vintena de membres de la plataforma contrària a la línia Avismat es van personar a primera hora del matí en una de les zones on les màquines estaven fent les bases de formigó on aniran les torres per demanar els permisos a l'empresa. Allà van comprovar que els faltava aquest permís i van fer cridar els agents.

Una de les irregularitats detectades va ser que, per exemple, les màquines no duien proteccions per a les guspires d'acord amb la normativa vigent en època d'alt risc d'incendis que va entrar en vigor precisament dilluns. Dos dies després, Red Eléctrica ja compta amb el permís i reprendrà les obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.