Societat

La 37a Mostra del Vi de Figueres tindrà onze cellers DO Empordà

Espera superar els 5.000 visitants del 2022

Un any més, Figueres permetrà endinsar-se en l’essència del món del vi i de l’Empordà. La ciutat celebra del 29 de juny fins al 2 de juliol la 37a Mostra del Vi de l’Empordà, que enguany comptarà amb la participació d’onze cellers i dinous expositors, a més d’un munt d’activitats al voltant del món del vi. Aquest any la fira estrena nova distribució d’espais, millores tècniques i un canvi d’imatge; i el president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, Carles Vilarrubí, serà l’encarregat d’encetar el certamen amb la lectura del pregó. Amb tot, els organitzadors, l’Ajuntament de Figueres i la DO Empordà, esperen superar els 5.000 visitants de l’any passat, amb 3.500 tiquets venuts i 250.000 euros d’ingressos.

Durant la roda de premsa de presentació de la fira d’aquest dijous, la nova presidenta de la DO Empordà, Carme Casacuberta, ha destacat a la presentació dels actes la “professionalització” de la mostra i l’aposta pels tastos en espais singulars de la ciutat, informa l’ACN.

Per la seva banda, l’alcalde, Jordi Masquef, ha afirmat que l’èxit de la fira és fruit d’una “magnífica evolució” durant l’última dècada que l’ha dut a convertir-se en un referent al territori. Masquef també ha reivindicat la vocació de Figueres com a capital del vi, no només durant la Mostra, també al llarg de l’any, i que això ha estat possible, ha dit, “gràcies a la magnífica complicitat amb la DO Empordà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.