Societat

Un mort i dos ferits en l’incendi d’un bloc de pisos a Granollers

Un home de 90 anys ha mort i dues persones han quedat ferides menys greus en un incendi en un edifici de tres plantes del carrer Orient de Granollers.

Els Bombers de la Generalitat han rebut cap a les 4.42h per la presència de fum en un bloc. S’hi han desplaçat 13 dotacions, que en arribat han comprovat que hi havia foc desenvolupat en les tres plantes de l’edifici, amb una persona al balcó del tercer pis, que han pogut rescatar per la façana.

Segons informen en un comunicat, els Bombers han entrat a l’edifici amb tres equips, un per la façana al primer pis, un altre per la porta principal per fer recerca a l’escala i un tercer equip que ha accedit per la façana al segon pis, per fer l’extinció de l’incendi i fer recerca de víctimes. Un cop han aconseguit baixar la temperatura del tercer pis i hi han pogut accedir, els Bombers han localitzat el cos sense vida de l’home.

Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès dues persones i les ha traslladat ferides menys greus a l’Hospital de Granollers.

Els Bombers i l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Granollers han de revistar l’immoble per valorar els danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia