Societat

Detingut per apunyalar fins a cinc cops l'exparella al mig del carrer

La Policia Nacional ha detingut a Reus un home acusat d'haver apunyalat fins a cinc vegades la seva excompanya, que està hospitalitzada en estat greu, malgrat que l'agressor tenia una ordre d'allunyament de la víctima, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

La comissaria de Policia Nacional de Reus va rebre ahir a la matinada un avís que una dona havia estat apunyalada al mig del carrer.

Diverses dotacions policials van acudir al lloc i van localitzar, al seu domicili, una dona nascuda a França, que presentava cinc ferides d'arma blanca al cos, tres de les quals eren de gravetat.

A l'hospital
La dona va informar els agents de la identitat de l'atacant abans que fos traslladada fins a un centre hospitalari, on va quedar ingressada.

Poc després els agents van detenir al seu domicili de Reus D.J.T., de 37 anys, que es va resistir a ser arrestat i ara és a les dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

El detingut, que té una ordre d'allunyament de la víctima, està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi, trencament de condemna, resistència i lesions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.