Societat

Dos homes agredits a Tortosa després de molestar una noia al carrer

Un dels ferits va quedar inconscient i en estat greu en rebre diversos cops al cap

Dos homes van ser agredits diumenge a Tortosa després d’haver molestat una noia pel carrer. Va ser al carrer Sant Blai a dos quarts de tres de la matinada. Segons relata l’ACN, la noia va alertar la seva parella que les víctimes l’estarien increpant i molestant quan anava pel carrer i aquest va apallissar primer un dels homes, a qui va deixar inconscient després de propinar-li diverses puntades de peu a la cara i al cap. La víctima té la mandíbula trencada i greus traumatismes. Després va apallissar l’altre home que també va resultar ferit. Tots dos van haver de ser traslladats en un primer moment a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per realitzar les primeres cures. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació.

L’Ajuntament de Tortosa ha informat que el ferit més greu ha sigut traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. La Policia Local de Tortosa ha identificat l’autor dels fets i ha iniciat les diligències corresponents amb una operació conjunta amb els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia