Societat

La declaració d’emergència per sequera es pot retardar “unes setmanes”

Plaja diu que si plou no caldrà que es faci a finals d’agost, però insisteix que no s’ha revertit la situació i que “cada gota compta”

Encara no s’ha revertit la situació de sequera i la situació està més o menys igual que la setmana passada, però amb les pluges que venen i amb les mesures que s’han pres és possible que es pugui retardar “unes setmanes” la declaració de situació d’emergència. Així ho ha assegurat aquest matí la portaveu de govern, Patricia Plaja, que ha dit que “si plou molt no seria a finals d’agost” sinó que s’esperaria una mica més. Ha aclarit, però, “estaríem guanyant unes setmanes”, però que cal ser prudents perquè “no s’ha revertit la situació” i ara per ara cal fer un ús responsable de l’aigua perquè “cada gota compta” i la situació “és molt preocupant”.

Aquesta valoració es fa el dia després de la constitució de la Taula de l’Aigua, que ha de servir per posar les bases de la gestió dels recursos hídrics de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.