Societat

Celebració dels 65 anys d'història de l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar

La celebració commemorativa dels 65 anys de l’Hotel Santa Marta va estar marcada per la presència dels propietaris de l’hotel, la família Noguera, i la presència política. Andrea Noguera, portaveu de la família, va desitjar una bona vetllada per tots els assistents a través de la projecció d’un vídeo preparat pel festí, el qual resumia els seixanta-cinc anys de vida de l’establiment. 

De la mateixa manera, es va convidar a encapçalar l’acte a Jordi Hernández, alcalde de Blanes, i Adrià Lamelas , alcalde de Lloret de Mar. Tanmateix, a la celebració no hi va faltar: Joan Felip, regidor de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa al consistori blanenc; així com Frederic Guich i Nino Gómez, regidors de Turisme i Promoció Econòmica, respectivament, al consistori lloretenc. També es va convidar la regidora d’Acció Social i Educació de Blanes, Glòria Agudo -amiga personal de la família-, així com representants de la vida social, econòmica i cultural de Blanes i Lloret de Mar. 

D’altra banda, la història de l’Hotel Santa Marta es remunta a finals del segle XIX, quan era una propietat que pertanyia a la família Batlló. A l’any 1956, la propietat va passar a mans d’en Josep Noguera Espasa i la Marta Batlló Canadell, els quals van decidir aprofitar l’ubicació per convertir la casa senyorial en un hotel de categoria. Per això, rep el nom d’Hotel Santa Marta, per venerar a la propietària i a la patrona de l’hostaleria. Actualment, l’hotel de cinc estrelles compta amb setanta-vuit habitacions encarades a la platja de Santa Cristina i als boscos de la finca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia