Societat

Olot acull els Workshops Internacionals d’Estiu i el cicle de conferències Programa Obert

La 16a Edició del RCR Summer Workshop acullirà el XVI Workshop Internacional d’Arquitectura i Paisatge, el XI Workshop Internacional de Fotografia, el IV Workshop Internacional d’Audiovisual i el cicle de conferències i videocreacions RCR Programa Obert i Matèria Bosc.

Aquesta edició, que es realitzarà entre el tres i el quinze de juliol, presentarà sis conferències i sis videocreacions de Matèria Bosc, que es basaran en l’Aire com a temàtica principal. Alhora, buscaran comprendre l’arquitectura i el paisatge amb una mirada transdisciplinar e investigadora.

Enguany, es recupera el format presencial, i comptarà amb la participació de vuitanta alumnes de vint-i-un països diferents.

Els RCR Workshops Internacionals van néixer a l’any 2018, gràcies a una tendència humanista on disciplines creatives vetllen per l’enriquiment comú i per comprendre el vincle entre elements com: arquitectura i lloc, paisatge i cultura, compartir i crear, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.