Societat

Els Mossos inicien la segona fase de la campanya de control de l'ús del cinturó i el casc

Els Mossos d'Esquadra inicien aquest dilluns la segona fase de la campanya de control de l'ús del cinturó i el casc, segons ha informat el cos policial.

Des d'aquest dilluns fins al 25 de maig, els agents aplicaran el criteri de tolerància 0 especialment en la no utilització dels cinturons per part dels usuaris posteriors dels vehicles i dels sistemes de retenció infantil.

Aquesta serà la segona fase d'una campanya que ja es va portar a terme del 15 de febrer al 2 de març d'aquest any. En aquest període, els agents van imposar 4.005 denúncies, un 91,7% per no portar el cinturó posat, un 4,6% per no utilitzar els sistemes de retencions infantils i un 3,7% per no dur el casc.

La no utilització del cinturó de seguretat, el casc o els sistemes de retenció infantil poden comportar, en els casos més greus, una multa de 150 euros i la pèrdua de tres punts del permís de conduir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.