Societat

Finalitza la primera edició del club de lectura de la Fundació Hospital d’Olot

El club de lectura per a professionals de la Fundació Hospital d’Olot va finalitzar aquesta setmana. Novel·les com Tienes que mirar, d’Anna Starobinets, Flors per a l’Algeron, de Daniel Keyes o La plaga blanca, d’Ada Klein Fortuny, són algunes de les que han acompanyat les sis sessions de l’edició.

El curs de lectura va iniciar-se a principis d’any, on els participants llegien un llibre que després es comentava a la sessió grupal. Totes les obres es van enfocar per fer una reflexió posterior sobre temes bioètics, i posar en comú els diferents punts de vista d’una mateixa història.

La iniciativa de crear un club de lectura va sorgir del Comitè d’Ètica Assistencial, un òrgan consultiu i multidisciplinari que integra diversos perfils i ideologies de l’entorn. La seva tasca ajuda a analitzar els problemes ètics vinculats al desenvolupament de l’atenció sanitària.

Paral·lelament, s’ha iniciat una segona edició del club de lectura per a professionals. En aquesta ocasió, amb l’objectiu de cuidar les emocions i promoure el benestar. Les sessions són els dimarts de 16h a 17h, a l’àrea de benestar de l’Hospital d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia