Societat

Denuncien una agressió sexual durant un correfoc a Sitges

La víctima és una membre del Ball de Diables de Tarragona que ha denunciat el fet i ha demanat millorar els protocols

Una integrant del Ball de diables de Tarragona ha patit una agressió masclista durant la celebració d’un correfoc a Sitges divendres passat. Així ho ha denunciat l’entitat a través d’un comunicat oficial a Twitter. “Amb el pretext de festes populars al carrer multitudinàries hi ha persones que aprofiten per cometre agressions, de manera grupal i emparats per la foscor del moment i la festa”, recull l’escrit. El Ball de Diables de Tarragona i la resta d’entitats populars que també han denunciat el fet reivindiquen ampliar i millorar els protocols en aquests espais per evitar que es produeixin i respondre de forma àgil en cas d’agressió.

L’Ajuntament de Sitges també ha rebutjat l’agressió i ha ofert suport a la víctima. El consistori ha explicat que tan bon punt va tenir coneixement dels fets, dissabte a la tarda, es va contactar amb la persona, tant des de la Policia Local com des del SIAD i recorda que per activar el protocol cal informar la policia o dirigir-se al Punt Lila.

L’alcaldessa, Aurora Carbonell, ha apuntat que aquestes violències no poden tenir cabuda “ni a la cultura popular ni enlloc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.