Societat

Un estudi del Clínic revela que els fills de persones alcohòliques necessiten assistència psicològica de forma més freqüent

CATALUNYA

Un equip de científics de l'Hospital Clínic de Barcelona revela que els fills de persones alcohòliques necessiten assistència psicològica de forma més freqüent després d'estudiar els factors de risc i de resistència d'aquests infants i joves, així com la metodologia òptima per a la intervenció preventiva en aquest grup d'alt risc. El treball, que relaciona l'alcoholisme i els impactes psicològics, s'ha publicat a la revista 'Social Psychiatry and Psychiatric Epidemiology' i conclou que els fills de persones alcohòliques tenen major predisposició per a desenvolupar problemes derivats de l'abús de substàncies i altres trastorns psicopatològics, així com una major tendència al fracàs escolar, el dèficit cognitiu i els problemes mèdics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.