Societat

Vallter i Boí Taüll inauguren la temporada d’estiu el 15 de juliol

L’Estació de Boí Taüll, a l’Alta Ribagorça, i la de Vallter, al Ripollès, posaran en marxa les activitats d’estiu el 15 de juliol. Els complexos de muntanya compten amb esport al medi natural, propostes lúdiques i d’oci familiar i espais d’interpretació i divulgació cultural. Aquestes activitats s’allargaran fins el tres de setembre.

Aquest any, Vallter estrenarà tres circuits d’orientació amb diferents nivells de dificultat. També, els visitants podran gaudir d’un passeig panoràmic en el Telecadira Jordi Pujol Planella, que els portarà fins al naixement del riu Ter. De la mateixa manera, podran admirar el punt panoràmic del mirador de la Costa Brava, des del qual es pot contemplar el golf de Roses. D’altra banda, Vallter ofereix rutes de senderisme per ascendir a cims com el Pic de Bastiments, el Gra de Fajol i el Pic de la Dona.

Boí Taüll és la porta d’entrada al Parc Natural d’Aigüestortes, i presenta una gran varietat d’activitats pels visitants. S’ofereixen rutes guiades en bicicleta elèctrica amb traçats per a tots els nivells. També, es pot triar l’activitat de la gimcana La Nova llegenda de Pyrene, la qual té una durada de dues hores i trenta minuts. D’altra banda, les rutes de senderisme permeten descobrir l’entorn i la diversitat de flora i fauna de la zona, incloent-hi l’ascens al cim de les Raspes Roies. En l’àmbit cultural, es pot explorar el patrimoni romànic de la Vall de Bol, amb esglésies i pobles declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia