Societat

Les entitats de Blanes fan una presentació popular dels actes de la Festa Major 2023

Els actes es presentaran demà i el festival començarà el divendres 21 de juliol

Les entitats de Blanes, amb el suport de l’Ajuntament, faran demà un acte popular per començar a escalfar motors de cara a l’inici de la Festa Major de Santa Anna. Així doncs, demà es presentaran els actes que configuraran la Festa Major, la qual començarà el divendres 21 de juliol. L’objectiu és que siguin les mateixes entitats de tota mena que s’encarreguin de donar a conèixer els actes a tothom. És una manera més de difondre la destacada contribució que fan en l’organització i col·laboració d’actes i activitats de tota mena, repartits al llarg dels dies en què tindrà lloc el cicle festiu.

L’acte començarà a les 19.30 hores, amb la concentració dels diferents integrants que formaran part de la cercavila a la Plaça Verge Maria. A les vuit començarà el recorregut festiu per diferents carrers del centre, fins a arribar a la zona del davant de la Roca de Sa Palomera. Allà es congregaran els representants de les diferents entitats, que faran un breu parlament amb l’ajut d’Esteve Rams, qui farà de mestre de cerimònies. Finalment, les intervencions les tancarà l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández.

Un reduït grup de representants de les entitats pujarà fins al cim de Sa Palomera i s’encarregarà de fer la cerimònia que s’ha estat fent durant els anys anteriors, canviar la senyar per la bandera de Blanes, una tradició que s’ha estat perpetuant des de fa dècades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.