Societat

societat

Incident en una indústria química de Granollers

Durant el procés de neteja automàtica d’uns tancs, ha sortit fum de la zona i un treballador ha hagut de ser atès pel SEM

Aquesta matinada, Protecció Civil ha hagut d’activar la fase d’alerta del Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya per un incident a la indústria Brenntag Química de Granollers. Cap a dos quarts de tres, treballadors de la planta han avisat el 112 que sortia fum de la zona de dipòsits. Com informa l’ACN, ha passat durant el procediment de neteja automàtica d’uns tancs d’àcid nítric i àcid clorhídric en què s’hauria usat amoníac. En arribar a la fàbrica, els bombers han aturat el procés i el fum s’ha dissipat. Han revisat la zona, han fet lectures de l’aire i quan han comprovat que tot estava en ordre s’ha desactivat l’alerta. Un empleat ha hagut de ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques per inhalació de fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia