Societat

El detingut per l'accident de Benalmádena segueix ingressat i passarà a disposició judicial quan acabin els tràmits

Trànsit

El delegat del Govern a Andalusia en funcions, Juan José López Garzón, ha assegurat avui que el conductor del tot terreny detingut ahir com a presumpte responsable de l'accident ocorregut a Benalmádena (Màlaga), que va tenir com a resultat nou persones mortes, es troba ingressat "amb alguna ferida greu" i "quan es puguin fer tots els tràmits policials passarà a disposició judicial".

López Garzón, que ha visitat avui alguns dels ferits ingressats a diferents hospitals malaguenys, ha confirmat que l'home "va donar positiu en el control d'alcoholèmia" amb "gairebé el doble del màxim permesa" i ha precisat que inicialment es van fer les proves "per aspiració", tot i que no ha pogut precisar si es van fer anàlisis de sang. Ha apuntat que es troba "a disposició de la Guàrdia Civil".

Respecte a l'accident, ha assenyalat que està sent ja investigat per l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil "de manera rigorosa", però ha confirmat les primeres dades facilitades ahir. Així, ha explicat que "tot fa indicar que el tot terreny va iniciar un avançament per la dreta i, en la seva trajectòria, va topar amb el guardarrail, va sortir rebotat i va xocar amb la part del darrere dreta de l'autobús, desequilibrant-lo i fent-li ocupar la mitjana".

En l'accident van morir nou persones i 35 més en van resultar ferides.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.