Societat

Sis persones moren a les carreteres catalanes en el cap de setmana de 'l'operació sortida'

Sis persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes en el cap de setmana de l'operació sortida.

L'accident de trànsit més greu va tenir lloc dissabte a la matinada a Sant Celoni (Vallès Oriental), on dues persones van perdre la vida en un xoc entre dos cotxes a l'autopista AP-7. Els altres accidents amb víctimes mortals van tenir lloc aquest dissabte a Seva, on un conductor va sortir de la carretera; a Mollet del Vallès, on un home va morir atropellat dissabte a la nit i a Manresa, on una dona ha mort en un xoc entre un cotxe i una motocicleta. I aquest diumenge a la nit, una altra persona ha mort en un altre  xoc a Torres de Segre.

En l'accident de Sant Celoni, dues persones van morir quan passaven uns deu minuts de les quatre de la matinada de dissabte en un xoc entre dos cotxes, un Seat Ibiza i un Renault Clio, a l'autopista AP-7. Les dues víctimes van Marc N., conductor i únic ocupant d'un Seat Ibiza, i Anthony A. M., de nacionalitat francesa.

Tenien 24 i 25 anys respectivament. També van haver-hi dos ferits greus, que van ser evacuats a l'Hospital de Granollers, són Thierry B. R. i Cristopher A., també de nacionalitat francesa. En les tasques de rescat, hi van participar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i també hi van intervenir els Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, un veí de Centelles (Baix Llobregat), Antonio R. P., va morir en sortir de la carretera a Seva (Osona) aquest dissabte a la tarda. Els fets van tenir lloc al voltant d'un quart de set quan la víctima, conductor i únic ocupant del turisme, va sortir de la carretera al quilòmetre 5,5 de la BV-5303. Els Bombers hi van desplaçar tres dotacions que van haver d'excarcerar la víctima, atrapada entre la ferralla del vehicle accidentat. També van participar en les tasques de rescat els Mossos d'Esquadra.

El sinistre més recent ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda a Manresa, on han xocat un cotxe i una moto. Una de les ocupants de la motocicleta, veïna de la ciutat de 46 anys, ha perdut la vida, mentre que l'altra ha resultat greu. Pel que fa el conductor del cotxe, un home de 75 anys, ha resultat il·lès. L'accident s'ha produït a la carretera de Vic poc abans de les quatre de la tarda. Hi han treballat dues dotacions dels Bombers.

Dissabte a la nit, al voltant de les deu, un home de 37 anys i nacionalitat xinesa va morir atropellat al quilòmetre 10,5 de la carretera C-17, al seu pas per Mollet del Vallès. Els fets van tenir lloc quan un cotxe amb matrícula de Barcelona, en el que viatjaven dues persones, va atropellar l'home. Les dues persones del cotxe van resultar ferides lleus. La carretera va quedar tallada i no es va poder obrir fins a tres quarts de dotze de la nit per les tasques dels equips d'emergències (diverses dotacions del SEM, tres de Bombers i cinc de Mossos d'Esquadra).

Per últim, aquest diumenge a un quart d'onze de la nit un veí de 58 anys de Torres de Segre va morir quan el seu ciclomotor va ser envestit per un cotxe al nucli urbà del poble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona