Societat

La vintena de famílies del bloc ocupat de Sabadell, sense llum gairebé un mes després

Ajuntament i Endesa apunten que treballen per retornar el subministrament a l’immoble

El grup de 27 famílies del bloc ocupat Guillem Agulló de Sabadell denuncien públicament que continuen sense llum gairebé un mes després que Endesa els tallés el subministrament. Els afectats busquen fórmules per combatre la calor i afrontar el dia a dia mentre que tant l’Ajuntament de Sabadell com la companyia asseguren, segons recull l’agència ACN, que treballen per retornar la llum però encara no poden concretar una data que garanteixi el servei a tota la finca.

L’edifici, propietat d’un gran tenidor, està ocupat des de 2015. El consistori manté converses amb la PAHC, la propietat de l’immoble, Endesa i la Generalitat pel restabliment de la llum, tal com han precisat fonts municipals a l’agència. “Hi ha alguns aspectes” que estan “dilatant els tempos” com, per exemple, el fet que el comptador general no estigui actiu, un aspecte que no està recollit en el conveni entre l’empresa i el govern. D’altra banda, des d’Endesa, han assegurat que un equip tècnic de la companyia ha traslladat la informació necessària per fer una instal·lació de comptadors socials que permetria a la comunitat recuperar el subministrament.

Sara Amghar Tanioui hi viu amb la seva filla des de fa anys. Ha explicat que “és la primera vegada que han tallat la llum” i que aquestes setmanes sense servei han estat “horribles”. Malgrat tot, es mostra esperançada en què canviï la situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia