Societat

L’App “Palafrugell al mòbil” inclou l’estat de les banderes de platges

El servei també ofereix informació exhaustiva i a temps real de l’estat de les platges de Calella, Llafranc i Tamariu

L’App “Palafrugell al mòbil” inclou la bandera que oneja a les platges del municipi. La informació és proporcionada en col·laboració amb l’empresa de socorrisme ProActiva, la qual ofereix detalls diaris sobre les banderes a les platges de Calella de Palafrugell, Tamariu i Llafranc. Des del seu llançament a l’estiu de 2020, l’apartat de platges dins de l’aplicació ha estat àmpliament utilitzat durant la temporada turística, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat.

A més de les banderes, l’aplicació notifica de la situació de les platges, zones d’aparcament, mides de la platja, condicions meteorològiques i l’estat del mar. Més enllà, però, concentra informació sobre activitats, rutes culturals i notícies relacionades amb la vila. Aquest servei ha augmentat significativament el seu trànsit en línia, amb seccions com la Ruta dels Miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni, essent les més consultades després de l’apartat de platges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.