Societat

Blanes assoleix el 100% d’ocupació turística en el pont del 15 d’agost

Del total de 38 establiments a ple rendiment, 35 han registrat entre el 90% i el 100% d’ocupació i 16 el 100% d’ocupació

Blanes ha assolit el 100% de l’ocupació turística coincidint amb aquest llarg cap de setmana propiciat pel pont de la festivitat del 15 d’agost.

Segons dades de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes, actualment hi ha 38 establiments d’hostaleria que treballen a ple rendiment. D’aquest nombre, un total de 35 locals han assolit aquests dies entre el 90% i el 100% d’ocupació, mentre que un total de 16 establiments tenen el 100% d’ocupació.

Pel que fa als hotels, hostals i pensions -on hi ha 15 establiments turístics a ple rendiment-, sis d’aquests tenen el 100% d’ocupació. D’altra banda, als 9 càmpings que estan funcionant al 100%, l’ocupació és més irregular, de manera que a 3 d’ells no s’arriba a assolir el 90%, mentre que a tres d’ells és del 100%.

Finalment, pel que respecta als 14 blocs i complexes d’apartaments turístics del municipi, hi ha 8 establiments que registren el 100%, mentre que en d’altres 5 és d’entre el 90% i el 98% i només un d’ells ha tingut un 80% d’ocupació.

En aquest sentit, malgrat que en alguns dels establiments no s’ha assolit el 100% d’ocupació, durant aquest passat cap de setmana no ha estat possible poder trobar allotjament per alguns dels grups de visitants que s’hi ha adreçat per trobar-ne, segons ha explicat l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes. Així, si bé la majoria de consultes s’han fet en relació a indrets per visitar, també n’hi ha hagut per intentar trobar un lloc on passar la nit a Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia