Societat

Set morts i dos conductors detinguts en un mal inici de la Setmana Santa a la carretera

Set persones han mort des de divendres passat al matí fins aquest diumenge de Rams a la tarda en sis accidents de trànsit. El més greu s'ha produït aquest diumenge a Quart, quan dues persones han mort i dues més han resultat ferides després d'un xoc frontal a la N-II, al quilòmetre 715.

A Esparreguera, en poc més de 24 hores i en punts molt propers de la A-2, s'han produït entre divendres al matí i dissabte dos accidents de trànsit mortals més.

D'altra banda, un veí de Sant Joan de Vilatorrada ha mort aquest diumenge al matí en sortir de la carretera a Veciana; i dos motoristes més han perdut la vida aquest matí després de col·lidir amb un cotxe. El primer, en un accident a la ronda Ponent de Mollerussa, dins del nucli urbà de la població, i el segon a la carretera, a les Borges del Camp. Aquests sinistres coincideixen amb la primera fase de "l'operació sortida" de Setmana Santa, que va començar divendres, en la qual es preveu que més d'un milió de vehicles es desplacin per Catalunya.

Detinguts
El conductor del cotxe implicat en l'accident de les Borges del Camp ha fugit del lloc de l'accident i en presentar-se hores més tard a comissaria ha quedat detingut.

També ha estat detingut el conductor que ha xocat amb un cotxe a Quart. Aquest en la prova d'alcoholèmia ha donat un taxa positiva de 0.90mg/l (positiu penal) en aire expirat.

Servei Català de Trànsit
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, fa una crida a la responsabilitat i a la prudència dels conductors, perquè aquest cap de setmana ha estat molt tràgic a les carreteres i autopistes catalanes. Fins ara ja hi ha la meitat de persones mortes a les carreteres catalanes que l'any passat durant tota la Setmana Santa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.