Societat

El conseller Maragall ha demanat a Montilla incloure l'educació com a punt central d'una futura Conferència de Presidents

CATALUNYA

El conseller d'Educació, Ernest Maragall ha anunciat aquest dimarts que ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla que l'educació s'inclogui com a punt central de l'ordre del dia d'una futura Conferència de Presidents ja que l'educació per Maragall ha de ser una qüestió d'estat de primer ordre.

El conseller també ha reclamat per l'estat un model federal d'educació on cada comunitat autònoma tingui l'educació a mida de les seves necessitats. En aquest sentit, Maragall ha dit que "Catalunya estén la seva mà i busca una mà que encaixi en ella, però s'ha d'entendre bé. Tenim una Constitució necessitada de reformes, tenim un Estatut per desenvolupar. Aquest és el nostre únic marc, i dintre d'ell, no demanem, afirmem. No preguntem si es pot, decidim. No volem que "se'ns entengui", simplement som".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.