Societat

Els habitants de Malibú comencen a tornar a casa amb els incendis gairebé controlats

Els habitants de Malibú han començat a tornar a casa seva després de l'incendi forestal que va destruir milers d'hectàrees de boscos muntanyosos i 53 cases en aquesta comunitat de la costa.

En total, l'incendi de dissabte va destruir 53 cases i 27 edificis, ha informat el governador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger. 34 habitatges més van patir danys i es van evacuar prop de 14.000 persones a causa de l'incendi animat per vents càlids i secs a la regió de Santa Ana.

Durant el dia d'ahir, el clima va cooperar a favor dels bombers. Una brisa freda de l'Oceà Pacífic va mantenir baixes les temperatures i els nivells d'humitat alts. "El clima és perfecte per a nosaltres", ha dit el capità del Departament de Bombers del Comtat de Los Angeles, Glen Goulet.

Fins i tot els incendis controlats, encesos diumenge a la nit per destruir les plantes restants, cremaven sense gran intensitat. L'incendi ha estat contingut en prop del 70% i s'espera que quedi totalment controlat avui dilluns, ha informat Ron Haralson, inspector d'incendis del comtat de Los Angeles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.