Societat

Portabella proposa rescatar la concessió del Bicing

Considera que aquest nou transport públic "ha tingut una bona resposta dels ciutadans però presenta dèficits de qualitat intolerables"

El president del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, vol que s'estudiï  "la possibilitat de rescatar o canviar" la concessió del Bicing per garantir-ne un bon servei, donat que "ha tingut una bona resposta dels ciutadans però presenta dèficits de qualitat intolerables". A més, el seu grup municipal ha preguntat per escrit a l'Ajuntament si obrirà un expedient sancionador a l'empresa concessionària, després dels "repetits errors" diaris.

ERC ha demanat també que es reuneixi la Comissió Cívica de la Bicicleta amb caràcter d'urgència per avaluar les línies d'actuació ja que, segons Portabella, si l'Ajuntament no reacciona, es generarà "un motiu més de desencantament i desconfiança de l'administració".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.