Societat

Olot, seu del 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Olot serà enguany l’escenari de la 45a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans, que té com a principal objectiu realçar la importància de la llengua catalana com a part integrant de la nostra riquesa cultural i patrimoni històric. Serà del dimecres 11 al diumenge 15 d’octubre i està organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC) juntament amb el Centre Excursionista d’Olot (CEO).

Així, durant quatre dies, els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, que inclouran excursions de muntanya, rutes guiades per descobrir els punts d’interès més destacats de la comarca, activitats esportives com BTT, Marxa Nòrdica i escalada per als amants d’aquest esport, rutes familiars per conèixer paisatges plens d’històries i llegendes, així com activitats culturals i científiques que aprofundiran en la història, els volcans, l’astrologia i la gastronomia d’aquesta regió.

Els organitzadors volen “animar a gaudir d’aquesta gran oportunitat d’apropar-vos a la cultura i la natura d’aquesta preciosa comarca, mentre col·laborem en la defensa de la llengua catalana. Tothom és convidat i tothom en serà benvingut a l’Aplec Excursionista dels Països Catalans 2023”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia