Societat

Garrotxa

S’activa l’alternativa a les concentracions d’Òmnium i l’ANC

Després de 287 setmanes de concentracions cada dilluns al davant de Can Joanetes –la seu de l’Ajuntament d’Olot del passeig Firalet–, Òmnium i l’ANC de la Garrotxa comencen una nova etapa reivindicativa i amb un nou format. Ho fan amb un nou cicle de conferències sota el títol Amb l’esperit de l’1 d’octubre. El 21 de setembre –7 de la tarda, sala Pere Serrat de l’ateneu Els Catòlic– es durà a terme la primera conferència d’aquest nou cicle amb el títol Parlem clar, amb el periodista Albano-Dante Fachin i el jurista Josep Costa.

Al juliol, les dues entitats sobiranistes van donar per acabades les concentracions dels dilluns, perquè el format estava esgotat, però van voler mantenir la reivindicació i ja van anunciar que continuaria sota un altre format. L’objectiu és mantenir viu l’esperit del Primer d’Octubre, segons han justificat fonts de l’organització. De fet, aquest nou format també inclourà, a part de conferències i debat, concerts, mobilitzacions, etc. A més, hi ha afegit que esperen mantenir el suport de les entitats, tal com van tenir durant les 287 setmanes de concentracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.