Societat

ARQUITECTURA

El COAC estrena la programació cultural d’aquesta tardor amb un acte a Figueres

El departament de cultura de la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha presentat el programa d’aquesta tardor, que inclou més de 30 activitats entre exposicions, conferències, visites, itineraris i jornades que es duran a terme a les seus de Girona, Figueres i Olot, així com en altres espais de les comarques gironines. Amb la voluntat d’arribar a un públic cada cop més ampli, gran part de les propostes sorgeixen de la col·laboració amb diferents institucions i entitats del territori.

La programació comença avui amb la primera sessió de la segona edició del taller de bones pràctiques d’arquitectura sobre la ciutat de Figueres, que ha coordinat l’arquitecte Joan Falgueras i que té com a objectiu donar a conèixer els projectes arquitectònics que han esdevingut exemples d’arquitectura sostenible i d’una bona praxi professional. Concretament, en aquesta nova edició, les xerrades estaran centrades en projectes d’equipaments i serveis, així com a rehabitar, i els seus autors explicaran com s’han inserit en la ciutat existent.

A banda, el 22 de setembre s’ha programat la jornada La georeferenciació i la coordinació Registre/Cadastre vuit anys després de la Llei 13/2015 de 24 de juny amb l’objectiu de posar en comú les experiències dels diferents agents que intervenen en l’aplicació d’aquesta legislació i les casuístiques que ha generat. L’activitat forma part dels actes de commemoració dels 25 anys de la Taula de la Construcció de Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia