Societat

Una armilla fa més realista l’impacte de les bales als videojocs

La 3rd Space retorna la força de l’impacte, fent sentir al jugador els trets que pateixi al llarg de la partida

La empresa francesa Boop -col·laboradora en el disseny de videojocs i consoles- aposta per una armilla antibales que fa sentir al jugador el seu impacte en cas que el disparin durant el joc.

L’armilla en qüestió, anomenada 3rd Space, retorna la força de l’impacte, fent sentir al jugador els trets que pateixi al llarg de la partida.

Aquest accessori està format per compressors d’aire situats a tota l’armilla que es mouen cada vegada que un enemic doni al blanc. La 3rd Space ha estat dissenyada per la Texas Tech University en un programa de tele-medicina. La firma francesa, però, ja està disposada a aplicar el nou invent al món dels videojocs per ampliar el realisme de la partida.

Els amants de l'acció i el realisme segur que estan pendents de la seva comercialització per poder jugar a nous jocs, com Halo 3, o clàssics, com GTA. El preu d’aquesta armilla ronda els 120€.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.