Societat

lloret de mar

L’Ajuntament fa cas de les demandes del col·lectiu nudista a la cala de sa Boadella

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha reforçat i renovat la senyalització a la cala de sa Boadella per indicar que es tracta d’una platja naturista. Després que el mes d’agost passat el Club Català de Naturisme (CCN) enviés una carta al consistori perquè defensés el dret a banyar-se despullat en una de les platges més emblemàtiques per als naturistes de la seixantena llarga que n’hi ha d’escampades pel litoral català, l’Ajuntament ha decidit posar remei a la situació. De fet, tal com va explicar en aquest diari el president del CCN, Segimon Rovira, la reivindicació a Lloret de Mar consistia bàsicament en “la millora de la senyalització de la cala o la definició d’una zona” en què el col·lectiu pogués gaudir amb tranquil·litat del bany. Segons Rovira, el problema a sa Boadella és comú al d’altres platges i cales que es troben en la mateixa situació, on la llibertat acaba desplaçant els nudistes davant una majoria tèxtil. Explicava que el litoral és de tothom, però si hi predominen banyistes amb vestit de bany, la situació es torna incòmoda per al col·lectiu naturista.

Ara, però, un mes després de tramitar la carta, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha renovat la senyalització. En concret, ha modernitzat el cartell que ja hi havia ubicat a l’entrada de la cala i n’ha col·locat un de nou a la zona del camí principal a la platja. En les dues senyalitzacions, de color blau, es pot llegir en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) que la cala de sa Boadella és una platja de tradició naturista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia