Societat

urbanisme

Lloret treballa per definir el tram públic de Can Juncadella

L’alcalde ha iniciat contactes amb col·lectius de ciutadans i amb la propietat de la finca per presentar una proposta a la Generalitat i el Ministeri

L’Ajuntament de Lloret de Mar treballa per definir el tram de domini públic de Can Juncadella i poder-lo obrir a la ciutadania, en compliment de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya TSJC). L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, i l’equip de govern han mantingut converses durant les últimes setmanes amb col·lectius ciutadans i amb la propietat de Can Juncadella. L’alcalde marcarà un calendari de treball a curt termini per donar resposta a la resolució judicial que aquest estiu va confirmar la titularitat pública del camí.

L’Ajuntament de Lloret posarà en marxa els treballs tècnics per definir el traçat que han de culminar en una proposta que pugui rebre els vistiplaus corresponents de les diferents administracions. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat, a través d’un comunicat, que “la resolució judicial reconeix l’existència d’un tram de domini públic però no fixa un traçat específic i, per tant, la proposta que farem haurà de rebre l’acord tècnic i el vistiplau de la Generalitat i del Ministeri”. Per aquest motiu, l’Ajuntament i la propietat han iniciat converses a fi de poder definir un traçat viable que respongui a les necessitats de la ciutadania, especialment en seguretat i conservació del medi ambient. En aquest sentit, la propietat ja ha traslladat a l’Ajuntament la seva predisposició a treballar conjuntament amb el consistori per assegurar una solució ràpida, que garanteixi la protecció de l’entorn natural, la seguretat de la ciutadania, un adequat manteniment i la conservació de l’espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia