Societat

SOCIETAT

Enric Sala i Vicens, conegut patró de la Fundació Cor de Maria-Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols

Tenia 77 anys i va ser un referent per als membres de Càritas del municipi

Enric Sala i Vicens, patró i membre de la junta de l’escola Cor de Maria-Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols, va morir ahir als 77 anys. Al centre educatiu, Sala i Vicens també havia estat el president de l’associació de pares i mares.

A Sant Feliu es recordarà sobretot la seva tasca de suport a Càritas, on va ser un puntal des de la seva jubilació. Sala havia treballat d’administratiu en una empresa del port. Especialment significativa va ser la seva feina de suport i integració per a la comunitat magribina del municipi. “Era una persona molt estimada que ho feia tot sense esperar res a canvi”, explica Anna Maria Ramon, treballadora del Cor de Maria-Sant Josep i que era coneguda seva. “Tenia temps lliure i era altruista per naturalesa, molt generós a l’hora d’ajudar la gent, per l’escola també continuava venint sovint a fer xerrades amb els alumnes.”

La cerimònia de comiat tindrà lloc avui a les deu del matí a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.