El tercer Terra i Gastronomia de Quart apropa la cuina en terrissa
Per tercer any consecutiu, terrissa i gastronomia s’uneixen en les jornades Terra i Gastronomia, una iniciativa endegada per l’Ajuntament de Quart l’any 2021 que posa en valor la terrissa a través d’un dels seus usos més coneguts: la cuina.
En aquesta edició, que tindrà lloc del 5 al 29 d’octubre, el nou equip de govern de l’Ajuntament de Quart ha volgut donar un gir al projecte. Fins ara, el projecte estava enfocat a la formació per a restauradors professionals, i, enguany, s’ha volgut modificar per apropar aquest tipus de restauració a la ciutadania.
L’alcalde de Quart, Ferran Rodero, ha assenyalat “la rellevància d’apropar a les persones aquest tipus de cuina elaborada en uns atuells tan importants pel municipi de Quart com són els de terrissa” i ha puntualitzat que “l’objectiu del nou equip de govern sempre ha estat el de recuperar la terrissa com a pilar de la nostra identitat i aquesta és la primera de moltes actuacions que durem a terme”.