Societat

conca de barberà

Pla estratègic per revalorar el cereal i revertir el despoblament

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, l’Agropecuària Coperal i el Departament d’Acció Climàtica, impulsen millores en el cultiu de cereals a la Conca de Barberà per revalorar-lo i contribuir a solucionar problemàtiques com el despoblament. El pla estratègic presentat ahir a Santa Coloma de Queralt –Estratègies de desenvolupament territorial a partir del cereal– engloba 32 accions, entre les quals la creació de la taula de treball del cereal, de recerca per millorar les propietats de la farina de Mestral, o bé de comunicació perquè la gent reconegui un bon pa. Els impulsors assenyalen que a la comarca encara hi ha un centenar d’explotacions amb pagesos de menys de 41 anys, fet que pot contribuir a fixar gent al territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Medi Ambient

Rescaten un exemplar jove de caiman al Besòs, a Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet
Medi ambient

Una segadora podria ser l’origen d’un foc forestal que crema a Vilanova de Meià

Vilanova de Meià
administracions

Multes de fins a 3.000 euros per incompliment de la nova ordenança de terrasses a Tarragona

TARRAGONA
salut

Salut preveu vacunar de la tos ferina a partir d’onze anys per l’augment de casos

barcelona
Urbanisme

La Paeria completa la renaturalització de l’entorn de la Seu Vella

Lleida

Liciten el sistema de guiatge de dos aparcaments de la ciutat

girona

Acord per la continuïtat de la concessió de l’activitat de l’estació de la Vall de Núria

QUERALBS

SOS Costa Brava lamenta que no s'actuï contra els ‘delinqüents nàutics’

palafrugell
Societat

Mala maror a la DO Terra Alta

Gandesa