Societat

El tram del carrer París afectat per l'incendi estarà tancat durant 10 dies

Els cotxes es desvien pel carrer Rosselló fins a enllaçar amb Urgell

El tram del carrer París entre Rocafort i Urgell afectat per l'incendi que es va produir ahir dimarts estarà tancat al trànsit un mínim de deu dies. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, es desviarà els cotxes pel carrer Rosselló fins a enllaçar amb Urgell.

En aquests moments, els operaris treballen per refer el mur de contenció que ahir va cedir, possiblement per un moviment de terres, en l'antic solar de la fàbrica Bayer, on s'està construïnt un bloc de pisos.

La caiguda d'un mur en un solar del carrer París amb Calàbria va provocar ahir una explosió i més tard un incendi amb flames de grans dimensions. També va provocar l'enfonsament d'uns 15 metres de la vorera i part del carril bus.

Cap a les cinc de la tarda, els tècnics de Gas Natural van tallar el subministrament de la canonada i la flama es va apagar. Els Bombers van desallotjar de forma preventiva dues finques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.