Societat

Uns detectius de BCN asseguren que una xarxa de pederastes va segrestar Madeleine

Madeleine McCann, la nena britànica de quatre anys que va desaparèixer en el sud de Portugal el 3 de maig passat, hauria estat segrestada per una banda de pederastes, segons una agència barcelonina de detectius, segons el diari sensacionalista britànic News of the world.
L'agència Mètode 3, amb seu a Barcelona i contractada pels pares de la petita, Kate i Gerry McCann, creu que la nena va ser triada com objectiu després d'un avís rebut des de l'interior del centre turístic de Praia da Luz, on la família de la menor passava les vacances.

Traslladada al Marroc
Mètode 3, que va començar a treballar per als McCann fa dos mesos, està recopilant ara una llista de pederastes portuguesos coneguts per tenir com a objectiu petites de l'edat de Madeleine, han afegit des del rotatiu dominical The Sun. Presumptament algú hauria avisat des del centre de vacances de la presència d'una nena occidental rossa, el segrestador hauria espiat durant dies a la família tot esperant el millor moment per a capturar a la nena. Després hauria estat traslladada al Marroc i venuda a altres bandes de pederastes que actuen en aquest país.

Una font pròxima a la investigació ha assenyalat al rotatiu que, encara que aquesta hipòtesi és "terrible" per als pares, és la primera vegada que "una de les agències d'investigadors destacades d'Europa està treballant en una teoria creïble del que va ocórrer". "I els dóna esperança que estigui encara viva", afegix el diari.

El director gerent de Mètode 3, Francisco Marco, es va mostrar convençut en declaracions a News of the world que "Madeleine va ser segrestada" i els seus pares "no van tenir res a veure amb la seva desaparició". "La meva opinió és que el lloc més probable per a trobar-la és El Marroc", ha agregat tot i que no descarta cap hipòtesi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.