Societat

Gandia viurà una manifestació contra el maltractament animal

Dissabte 4 de setembre, a partir de les 19 hores, la plaça Elíptica de Gandia serà el punt de partida d'una manifestació convocada per la Societat Protectora d'Animals de la Safor, contra el maltractament animal. Una manifestació que finalitzarà davant la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Aquesta acció popular reclama que les administracions locals, facen complir la Llei de Protecció Animal de la Comunitat Valenciana de 1994, text que, a data de hui, està considerat pels convocants com a paper mullat.

Pel que es té constància, hi ha ben poques administracions que obren expedients sancionadors als propietaris que abandonen cap animal o que el maltracten. Amb aquesta actitud, les organitzacions convocants d'aquesta manifestació, asseguren que s'aconsegueix fomentar l'abandó d'animals perquè els propietaris veuen que no els hi passa res.

A més d'això denuncien l'incompliment d'altres aspectes de l'esmentada llei. L'exemple més clar el tenen amb la Mancomunitat de la Safor, que ha contractat el servei de recollida d'animals a una empresa que tan sols està acreditada com a residència d'animals i no pot fer cap altra activitat. Aquest exemple, denuncien que està bastant estès arreu del País Valencià i que no es compleixen els terminis que estableix la llei per al seu hipotètic sacrifici, si ve al cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.