Societat

Mitja hora de cua per comprar el bitllet a Vilanova i la Geltrú i Sitges

Rodalies

Una errada en el sistema de pagament amb targeta bancària en diverses màquines expenedores de bitllets de les estacions de Rodalies de Renfe de Vilanova i la Geltrú i Sitges (Garraf), a causa d'un problema en la xarxa de comunicacions amb les entitats bancàries, ha causat aquest dimarts llargues cues per accedir a les andanes. Avui és el primer dia laborable en què es torna a cobrar els bitllets de Rodalies a les línies afectades durant mesos per les obres del TGV.
Segons fonts de la companyia ferroviària, les màquines de l'estació de Vilanova, a més, s'han quedat sense canvi, tot i que les havien recarregat fins a tres vegades, de manera que els clients han hagut d'abonar l'import exacte per adquirir els seus bitllets, fet que també ha contribuït a alentir la cua.

Alguns dels afectats han assegurat que han estat gairebé mitja hora per poder comprar el bitllet.

En aquesta estació, en què hi han arribat a haver unes 100 persones esperant, hi ha dues màquines i cinc taquilles, en dues de les quals s'ha produït el problema amb el pagament amb targeta, que ha començat cap a les 7 h i s'ha mantingut durant una gran part del matí

A l'estació de Sitges, on també hi ha dues taquilles i cinc màquines, les cues han sigut més petites, tot i que l'errada d'una de les màquines amb el pagament amb targeta, les causes de la qual encara encara no se saben, també ha dificultat als usuaris la compra de bitllets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.